Snabbt lär man sig hur man kan få godis ;)

Vi försöker ju smått att lära Neo lite grann som kan vara använbart längre fram i livet som ex Kom hit, plats, stanna, skall m.m. Jag vet att han fortfarande är ganska liten men jag tycker man kan börja i tid.
Hur som så lyckas nästan inget av våra försök (än, skam den som ger sig!!) men han har lyckats snappa upp sitt, ligg och numera även vacker tass! Visst är det duktigt!
De här med vacker tass använder han själv numera stenhårt i sina försök att få godis. Han lyckas lika sällan som jag i mina försök att få han att stanna kvar på sin plats men han ger sig inte heller haha.

Det enda som jag kan tycka är lite konstigt att det här med godis bara är gott ibland. Ibland kan han göra vad som helst för godis men när han är lös och ligger i en storsnöhög 5 m från matte och det är -30 ute, då spelar det ingen roll vilket godis som det bjuds på. Visst är det lite typiskt....

Här kommer bildbeviset på "vacker tass" samt en bild på mjukis-tvättbjörnen som är den allra käraste snutten man kan ha om man är Neo:

Nån som har ett namnförslag på denna stackars tvättbjörn??
Eller nått bra råd hur vi ska göra nu inför nyår så han inte blir skotträdd för raketerna?


Jultider...
Vi önskar er alla God Jul och Gott Nytt år!!


Varför är det samma sak varje år?
Tiden rusar iväg och man hinner inte med att varken njuta av julen eller att göra det man hade tänkt sig hinna med.
Jag tycker att den senaste veckan har varit helt kaotisk och nu äntligen kanske livet kan återgå till de normala, vad det nu kan innebära. Men trots allt har vi hunnit med massa roliga saker!
Vi har varit och grattat min brorsdotter Hilde i Ö-vik och hon fick en alldeles egen spark som jag målat i hennes favoritfärg rosa. Tyvärr måste jag återkomma med den bilden då jag glömde fota den när den va färdig :)
Sen har vi grattat Mattias mormor som fyllde år, varit på uppesittarkväll hos våra änglar i Strand, julafton hos Sigga & Kent samt juldagen hos min mamma & Bengt med alla mina syskon & deras familjer.
Där emellan har julklappar handlats och slagits in.....
Allt har varit trevligt men som sagt: Tänk om man kunde klona sig! Då kunde ena kopian flänga runt medans man själv kunde ligga hemma och njuta av julen. Säger bara de...tänk på de en stund ;)

För Neo har allt gått bara bra, han är så duktig med alla nya människor, hundar och miljöer. Men det märks att även han behöver en kopia.
Just nu ligger mina 2 pojkar i sovrummet och snarkar i kör, välbehövlig vila för dom båda.

Vill passa på att tacka för alla fina julkort och julklappar vi fått!!
Och inte att glömma ett stort tack till Frida som va Neo-vakt en hel dag så jag & Mattias kunde handla julklappar i lugn och ro.

Här är några kort från veckan som varit:Hilde som öppnar paket :)
Mattias andra bror Jonas.Min bror Jörgen & Hilde som passar på att mysa med Neo medans han fortfarande är i lämplig storlek för att ha i famnen ;)Vilket även Husse gör när han tror ingen ser...Min älskade Jul-NisseI väntan på ett eget paket...Stora pojken Edwin skakade hand med tomten och vinkade glatt hej då!

Vilken underbar helg!!

Och så blev de söndag....
Vi har haft trevligt besök av Hanna och Holger hela helgen men av nån dum orsak har vi inte fotat dom söta doggsen tillsammans. Neo har fått en del tillsägelser av Holger, vilket va bra tycker jag då ingen annan har gjort det. Han har tagit de på ett bra sätt (?) dvs först pipa som en stucken gris och sen dit igen skitförbannad hahah men till slut så fattade han galoppen lite och gav Holger lite respekt.

Kanske borde säga att Holger är en blandras och typ 6 år gammal och världens snällaste som sällan brukar säga ifrån, då kanske ni förstår vilken liten plåga vår lille prinskorv varit ;)

Så, Hanna om du läser detta, maila en bild på Holger så vi kan visa din skönhet!

Dopp i grytan??

Så blev de dax för det årliga (?) doppet.
Det kändes som en given tidpunkt efter det att vi varit i garaget där husse och farbror Lars monterat in grinden i bilen.
Tji fick alla som säger att man inte kan ha hund i en lägenhet med badkar! Neo stod exemplariskt i badkaret medans matte schampoonerade och balsamerade, inga problem alls!Vem gillar inte en penis?

Husse kom med en STOR överraskning idag: En penis!
Och inte vilken penis som helst, näää utan en gigantisk torkad oxpenis.
Neo blev såååå lycklig och började direkt att gnaga på den....haha mattes lilla feminist hund ;)

Kameraglimtar

Här kommer några bilder från dom senaste 2 veckorna. Konstigt nog är dom finaste bilderna från när Neo ligger på golvet. Om det beror på att han är som snällast då eller om han är lik matte och alltid ligger och latar sig får ni själva avgöra.

Hata Göteborg??
Här är Neo´s hat/kärleks objekt nr 1. Denna Lisebergskanin är under ständig misshandel på alla sätt och vis...

Crazy Star Neo

Äntligen är vår lille prins här!
Han heter Uniques dogs Crazy Star men för oss är han kort och gott Neo.
Han är född den 15/9-10 hos Unique dogs i Öre och hade 10 st syskon.
Måste jag säga att han är en leonberger kanske??

Vi hämtade Neo den 18/11 och sen dess är de full rulle för oss alla.
Första natten var vi lite nervös men de va inte Neo, för han somnade direkt och vaknade bara en gång för att säga till att han ville ut för att kissa.Vad kan man säga??  Bara såååå söt :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0