EGO!!!


hahaha vilket ego jag är! 
Har tagit massa fina bilder och vi haft många roliga upplevelser men inga har jag delat med mig av. Syster Fredag känner sig grymt lurad så här kommer våran fina påsk hälsning iallafall...Och sen så finns det ju ett uttryck som heter: Att man blir som den man umgås med.....

Och med de vill vi säga: Tack Frida för alla promenader du gör med Neo!

Annars så händer allt och inget här hemma. Vi har käkat massa tårta och slickat små barn i ansiktet ( vilket vi fortfarande är så förvånad över hur bra Neo fungerar med barn utan någon direkt övning).
Nu så väntar jag på ett liten syskonbarn som borde ploppa ut vilken dag som helst, ska bli så kul :)

Neo klarar hela separationsångesten från snön väldigt bra, han har inte haft nån panik över att han måste bajsa eller kissa på dom få snöplättar som finns kvar vilket många andra verkar ha haft problem med.
Däremot så finns det ju sååååå många dofter som är såååå underbara och igår när vi va på baksidan och lekte i gräset så hittade Neo en liten katt som han ville leka med. Tyvärr så kände inte katten samma känsla så den drog iväg med Neo i bakhaserna...

Han träffade en spyfluga av storlek alldeles för stor igår för första gången.
Min lilla stora voffsing blev livrädd och sprang in.....Vilken man eller hur ;)
Som tur är så efter ett par timmar verkade han glömt allt och ville gå ut igen där flugorna hade varit, annars hade sommaren blivit ganska så jobbig!


RSS 2.0