Till Unique dogs...

 

 

 

Nu har Vännäsdagarna varit, alla vet ju att det är min nr 2 händelse på hela året (först kommer ju min födelsedag), och jag & Mattias vill tacka Margaretha, Peter & Isabell för att ni varit så supersöta att ni ställde upp för oss när vi behövde en Neo-vakt i sista stund!!
Det betyder verkligen mycket för oss i tacksamhet men oxå i vår personliga avkoppling då vi kunde blint lita på att Neo hade de toppen bra.

Det visade han verkligen när vi kom för att hämta honom och han såg ut som ett frågetecken, typ har ni ens åkt härifrån??
Han och Pajas verkar komma bra överens och busade på gräsmattan innan vi åkte vidare till Nordmaling för vår allmänlydnadskurs.

Neo glänsde, gick som en kung och vår instruktör blev så glad över hur duktig han blivit men han var redan då ganska mör efter sin weekend utan oss så innan kursen tog slut såg det ut som jag nästan va tvungen att bära honom till bilen. Trots det så tog vi oss hem och nu har han vilat upp sig i 2 dagar, och tro mig, han har vilat!!! Sovit, snarkat och gäspat :)

Men men, alla vet ju hur jobbigt vännäsdagarhelgen kan vara ;) oavsett var man håller hus ;)

Återigen, tusen tack!! Hoppas vi nån gång kan hjälpa er!

RSS 2.0