Tick tack....

Oj va de är svårt att hålla sig uppdaterad eller iallafall att skriva regelbundet. Det kan ju bero på att oftast så händer det inte så mycket mer än det vanliga vardagslivet eller att jag är så trött att jag helt enkelt inte orkar tänka.

Hur som... i helgen firade vi Farbror Lars ;) som fyllde gammal och sen blev vi bjudna på go´middag hos Anna & Lars (en annan Lars). Där busade och myste Neo med deras sötnosar Jazza & Trixie som vi har äran att vara hundvakt åt i Mars när det är dax för fjällsresa för dom andra. Neo & Trixie lekte jaga boll med varandra hela kvällen medans Jazza va smart och åt upp Neos ben som han hade med sig :D
Det va en underbar kväll som vanligt med våra bästaste goda vänner!

På söndagen va Neo helt knäckt och sov mest men de är ju det söndagar är till för så jag gjorde likadant!

Idag kom syster Frida förbi för att plåga (vaxa) mina ben. Neo älskar Frida och dom myste å busade som vanligt. Tog en bild som förklarar hur mycket han har växt sen vi fick hem vår lilla prins. Den första bilden är tagen 21/11 och den andra ikväll.

Och de roliga är att trots att han har växt såååå mycket så ser jag & Mattias honom som den lilla plutt han va när han kom till oss. Undra hur stor han är när vi inser att han är stor :)

Det skulle vara kul att se hur Neos syskon ser ut, så om nån av er läser detta så hör gärna av er så vi kan byta bilder.

Kommentarer
Postat av: Lina

Åhhh, shit Pommes vad han har växt lill´killen eran! :D

Vilken "mördarhund" nu vågar man ju knappt gå förbi Hovslagargatan nå mer :P

2011-01-24 @ 22:12:34
URL: http://spanluvan.blogg.se/
Postat av: Bamse och Valle

Självklart får ni länka till våran sida. Det är ju kul att hålla koll på oss syskon. Ha en fortsatt bra dag:D

2011-01-31 @ 14:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0